keresztenyellenesseg@gmail.com

Keresztényellenesség Blog

Keresztényellenesség Blog

Bűnben élnek a házasság előtt szexelők - A bűnt nem lehet kihagyni

2014. október 09. - Keresztényellenesség Blog

"…tele gátlásokkal, a fájdalomtól vagy a kudarctól való félelemmel"
"Ma Magyarországon több mint 400 ezren élnek élettársi - az egyházi felfogás szerint bűnös - kapcsolatban."

http://www.origo.hu/itthon/20140916-bun-a-hazassagon-kivuli-nemi-kapcsolat-eltevelyedes-a-homoszexualitas-egy-hittankonyv-szerint.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec

A bejegyzés trackback címe:

https://keresztenyellenesseg.blog.hu/api/trackback/id/tr586773801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stukker2000 2014.10.09. 12:00:38

A cikk tényeket közöl ugyan, de tele van csúsztatással, nem bizonyított tényállítással. Helyesebben tényként közölt állításokkal, amelyek valójában hamisak. Olykor csak egy szón múlik a hamisság, de ott van az az egy szó.

Például:
„Klettner Anikót sok, vallásosan nevelt pár is látogatja, akik a házasság előtt megőrizték szüzességüket, épp ezért teljesen tapasztalatlanul közelítenek a szex felé, tele gátlásokkal, a fájdalomtól vagy a kudarctól való félelemmel.”

Itt a hazugság:
épp ezért, … tele gátlásokkal, a fájdalomtól vagy a kudarctól való félelemmel

Valójában NEM EZÉRT!
Nem a szex gyakorlásának hiánya okoz gátlást, kudarctól való félelmet. Illetve a szexgyakorlat önmagában nem old semmiféle gátlást.
Azaz azt sugallja, hogy azért vannak tele gátlásokkal, mert keresztények! Holott azért, mert először szexel.

Szóval látszólag (!) nem keresztényellenes, látszólag sokoldalúan beszél a kérdésről, valójában azonban elfogult és keresztényellenes. Ez önmagában még nem is lenne kifogásolható. A sunyi ellenségesség és a szöveg második vonalába helyezett lenézés, az egyház elmaradottnak tételezése, a jog kétségbe vonása, hogy saját álláspontja legyen, amelyet publikál – szóval ezek miatt keresztényellenes.

Sunyi, tetszeleg a felvilágosultság és a tudományosság álcája mögött, miközben sugall...
süti beállítások módosítása