keresztenyellenesseg@gmail.com

Keresztényellenesség Blog

Keresztényellenesség Blog

Pénzért hallgattak el az evangélikusok? Az Index szerint igen. Vagy mégsem?

2017. január 16. - Keresztényellenesség Blog

Abbahagyta a magyar evangélikus egyház a kormánykritikát, mert a kabinet "megvette" - állítja az Index cikkének címe - igaz, az anyagban először már csak jelen időben írják az "elhallgatnak"-at, még később pedig már csak kérdezik, vajon elhallgatnak-e, miután a kormány több beruházásuk támogatásáról döntött. 

Akkor most melyik igeidő és -mód a helyes? Nem tudja a különbséget az Index újságírója? Vagy direkt ködösít?

És ha már ködösítés, akkor már ráraknak még egy lapáttal és odaszúrnak a másik két nagy keresztény egyháznak: azt klérdezi, a támogatás után vajon "beáll a többi egyház közé, hogy kiszolgálja a kormány propagandacéljait?" Azaz a katolikusok és a reformátusok a propagandát nyomják. Ami így nem igaz, hiszen túlzó általánosítás. Persze, vannak a két egyház (és azok vezetői) között, akik támogatják a kormány, tolják a szekeret, de olyanok is (a vezetők között is), akik rendesen ellenállnak. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://keresztenyellenesseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3112131407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása