keresztenyellenesseg@gmail.com

Keresztényellenesség Blog

Keresztényellenesség Blog

Mert a "migránsbarát"pápát ütni kell

2017. május 14. - Keresztényellenesség Blog

A menekültek mellett kiálló, az európai keresztények kényelmességét sokszor piszkáló Ferenc pápa a haza kormánysajtó szemében is szálka, ezért ütik, ahol és ahogy tudják. Most éppen Fricz Tamás lapátolt össze cikkében vélt vagy valós szabadkőművesektől a pápát támogató, a pápa megnyilatkozásait dicsérő mondatokat, ezzel próbálva alátámasztani, hogy a pápa a szabadkőművesek érdekében jár el. Csakhogy ez nem éppen ok okozati összefüggés. A magyar kormányt is dicsérik sokan, akinek a dicséretéből nem kér a kormány, pláne nem azonosul feltétlen a dicsérő munkásságával. Fricz Tamást is dicsérhetné TGM, aminek Fricz nem feltétlen örülne. 

A cikk csúcsa a vége felé olvasható, amikor a szerző - mint aki egyedül tudja, mi az üdvözítő - szerényen kifejti, hogyan lehet megújítani a kereszténységet: "a valós problémákhoz igazodó megközelítéssel".

Szerintem meg sok-sok imával, odafigyeléssel, és odaadással.

A bejegyzés trackback címe:

https://keresztenyellenesseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9312504537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása